Πως να σβησω ενα μηνυμα που εστειλα στο Facebook;



Στειλατε ενα μηνυμα καταλαθος σε καποιον που δε θα επρεπε και το μετανιωσατε; Θελετε να το σβησετε πριν το δει; Κυνδινευει η σχεση σας η και ο γαμος σας; Τοτε διαβαστε πιο κατω για να μαθετε πως να διαγραψετε ενα μυνημα το οποιο δε θελετε να δουν.

Δειτε κι αυτο:
Αυτοκατστρεφομενα μηνυματα στο Facebook

Για να σβησουμε η να ακυρωσουμε ενα μηνυμα στο facebook δεν αρκει μονο να πατησουμε διαγραφη στη δικη μας συσκευη γιατι ετσι θα διαγραφτει μονο απο εμας. Θα πρεπει με καποιο τροπο να σβηστει και απο τον αλλο που το στειλαμε.
  Αυτο ειναι αδυνατον να γινει εκτος κι αν παρουμε την αλλη συσκευη στα χερια μας. Υπαρχει ομως μια τεχνικη που δεν ειναι γνωστη στο ευρυ κοινο και απαιτει την απενεργοποιηση του λογαριασμου μας στο Facebook για μερικες ομως ωρες. Αν ακομα ενδιαφερεστε να μαθετε συνεχιστε το διαβασμα.

Πως να διαγραψω ενα σταλμενο μηνυμα στο Facebook 


Το πρωτο βημα που πρεπει να κανουμε ειναι να επισημανουμε τη συνομιλια αυτη ως spam. Παταμε λοιπον το γραναζακι που υπαρχει στη συνομιλια και επιλεγουμε την αναφορα.

Πως να σβησω ενα μηνυμα που εστειλα στο Facebook;



Δευτερο βημα ειναι να διαγραψουμε την συγκεκριμενη συνομιλια. Οποτε ξανα πατμε το γραναζακι και αυτη τη φορα επιλεγουμε διαγραφη συζητησης.

Τριτο και τελευταιο βημα ειναι να απενεργοποιησουμε τον λογαριασμο μας στο facebook για 3-4 ωρες.
Μπορειτε να μαθετε πως γινεται διαβαζοντας το παρακατω αρθρο μου.

https://posftiaxnoblog.blogspot.com/2013/12/logariasmou-facebook.html

αυτο ηταν το μηνυμα θεωρηθηκε ως spam και εχει διαγραφτει και απο τον παραληπτη.

Προσωπικα δεν τo εχω δοκιμασει αλλα λενε πως δουλευει αλλα καποια στιγμη συνεβη και σε μενα. Αν καποιος το δοκιμασει ας μας αφησει ενα σχολιο για να ξερουμε αν ονως υσχιει η αν οχι.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη