Επεξεργασια βιντεο τα καλυτερα προγραμματα για windows

Αν προσπαθουμε να φτιαξουμε ενα επιτυχημενο καναλι στο youtube και να ανεβαζουμε βιντεο θα πρεπει να εχουμε καποιο προγραμμα για επεξεργασια βιντεο για να μπορουμε να κανουμε καποιες αλλαγες οπως το μεγεθος (mb), να ενωσουμε 2 βιντεο ή να κοψουμε.

Στη παρακατω λιστα θα βρειτε προγραμματα τα οποια μπορουν εχουν χαμηλες απαιτησεις και μπορουν να τρεξουν σε pc με οχι και τοσο καλα χαρακτηριστικα, και προγραμματα με υψηλες απαιτησεις τα οποια θα χρειαστουμε ενα καλυτερο c για να μπορεσουμε να κανουμε τη δουλεια μας.


επεξεργασια βιντεο
To  Windows movie maker παραμενει το καλυτερο και πιο δημοφιλες.
Το καλύτερο είναι ότι έρχεται με το Windows Essentials. Είναι παρα πολυ απλο και το μονο που χρειαζεται να κενετε ειναι να επιλεξετε τα βιντεο σας η τις φωτογραφιες σας και να τις συρετε πανω στο προγραμμα. Αυτοματα θα προστεθουν με τις σειρα που τις επιλεξατε.

Μετά από αυτό είναι πολύ εύκολο να προσθέσετε μουσικη, να γραψετε πανω στο βιντεο να κοψετε η να ραψετε βιντεο. και τελος να τα εξαγαγετε σαν ενα αρχειο βιντεο. Μπορείτε ακόμη και να ταανεβάσετε απευθείας στο YouTube, το Facebook ή άλλους δικτυακούς τόπους. Αυτα ειναι λιγα απο αυτα που μπορειτε να κανετε με το συγκεκριμενο προγραμμα.


Επεξεργασια βιντεοΤο  Kate's Video Toolkit παρέχει μερικές πολύ βασικες αλλα πολυ χρήσιμες λειτουργίες επεξεργασίας. Μπορείτε να ενωσετε αρχεία να προσθεσετε ηχο. Μπορειτε επισης να μετατρεψετε αρχεια βιντεο πολυ ευκολα.
παρχουν καποια κατα οπως το οτι δεν μπορείτε να μεγιστοποιήσετε το παράθυρο του προγράμματος να χρησιμοποιήσετε πλήρη ανάλυση της οθόνης σας, είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση. Εάν οι ανάγκες επεξεργασίας σας είναι απλες , θα μπορούσε να είναι μια πολυ καλη επιλογή.




επεξεργασια βιντεο
WeVideo
Τα προγραμματα επεξεργασιας βιντεο μεσω ιντερνετ τον τελευταιο καιρο εχουν αρχισει να γινονται πολυ δημοφιλη και το WeVideo ειναι ενα απο τα καλυτερα. Ειναι πληρωτεο αλλα η free εκδοση του παρεχει καποιες χρησιμες λειτουργιες επεξεργασιας. Οι χρηστες παιρνουν και 5giga δωρεν αποθηκευτικο χωρο στο cloud. Το κατα του ειναι οτι θα πρεπει να κανετε upload καθε βιντεο που θελετε να επεξεργαστειτε και αν ειναι μεγαλο ισως ειναι χρονοβορο αναλογα με τη ταχυτητα της συνδεση σας.



επεξεργασια βιντεο
Avidemux
Το Avidemux ειναι ενα μικρο λογισμοικο ανοικτου κωδικα το οποιο εχει παρα πολλες λειτουργιες. Ειναι το αγαπημενο μου προγραμμα επεξεργασιας βιντεο στα linux. Με αυτο μπορειτε να
Προσθέστε λογότυπα, να κανετε περιστροφή, αλλαγή μεγέθους, να αφαιρεσετε το θορυβο,να αλλεξετε τη φωτεινότητα, να κανετε αντίθεση χρωμάτων και χιλιες πολλες ακομα λειτουργιες αφου περιεχει παρα πολλα φιλτρα ακομα.


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη