Ταινιες online ξενες μεσω του popcorn time


Τι ειναι το popcorn time;

Το popcorn-time ειναι ενα προγραμμα ανοιχτου κωδικα τυπου bittorent client το οποιο εχει ενσωματωμενο media player. Αυτο που κανει ειναι να συλλεγει ταινιες απο τα διαφορα torrent sites και να τις κανει streaming μεσω του player του. Ετσι και εμεις μπορουμε να απολαμβανουμε ξενες ταινιες online μεσω αυτου του προγραμματος.


    Ποτε ξεκινησε τη λειτουργια του;

    Πισω στο 2014 ενα γκρουπ Αργεντινων θελησε να δημιουργησει ενα προγραμμα το οποιο θα προβαλει ζωντανα ταινιες απο διαφορα torrent. Ετσι γεννηθηκε το popcorn-time. Λιγο καιρο ομως μετα η ομαδα εκλεισε το project λογω ανυσηχιας πνευματικων δικαιωματων. 

    Την επομενη μερα  ομως η YTS developer team πηρε τον ανοικτο κωδικα του προγραμματος και το συνεχισε. Υπαρχουν και αλλα προγραμματα βασισμενα στον κωδικα του popcorn-time τα οποια εχουν καποιες διαφορες αλλα η λειτουργια τους ειναι παρομοια.

    Ειναι Νομιμο;

    Γενικα το να να κατεβασμα ταινιων απο torrent η το να βλεπουμε ταινιες online ειναι παρανομο επειδη προστατευονται απο πνευματικα δικαιωματα. Το ιδιο το site του popcorn time γραφει:
    “Downloading copyrighted material may be illegal in your country. Use at your own risk”
    Μεταφραζοντας το: Το κατεβασμα υλικου με πνευματικα δικαιωματα ισως ειναι παρανομο στη χωρα σας. Χρησιμοποιηστε το με δικη σας ευθυνη.
      Το σιγουρο ειναι πως σε χωρες με πιο αυστηρη νομοθεσια τα προστιμα θα ηταν βαρια, ομως εμεις βρισκομαστε Ελλαδα. Το καλυτερο ομως που εχουμε να κανουμε ειναι να χρησιμοποιησουμε καποιο vpn ωστε να μην εχουμε καποιο προβλημα αργοτερα με το νομο.

    Πως να δω δωρεαν ταινιες online μεσω του popcorn time; 

    Καταρχην πρωτα θα πρεπει να κατεβασουμε το προγραμμα το οποιο ειναι δωρεαν απο το official site https://popcorn-time.to/  κανωντας κλικ στο κοκκινο κουμπακι. 

    Ταινιες online ξενες μεσω του popcorn time

    Εφοσον εχουμε κατεβασει το αρχειο exe κανουμε διπλο κλικ πανω του για να ξαεκινησουμε την εγκατασταση.
     Η εγκατασταση του ειναι πολυ απλη, πατωντας στο next 3 φορες εχουμε φτασει στο σημειο που μας ρωταει αν θελουμε να δημιουργησουμε καποιες συντομευσεις.

    Ταινιες online ξενες μεσω του popcorn time


    παταμε και εδω next και μετα κανουμε κλικ στο install. Η εγκατασταση δε θα κανει πανω απο 1 λεπτο και μπορουμε να ξεκινησουμε το προγραμμα κανωντας κλικ στο finish.

    Ταινιες online ξενες μεσω του popcorn time


    Αφου ανοιξει το ποπκορν ειμαστε στην αρχικη του σελιδα η οποια εχει τις πιο δημοφιλεις τανιες αναλογα το βαθμο που εχουν στο http://www.imdb.com/

    Επομενο βημα ειιναι να κανουμε κλικ σε μια ταινια και μετα να επιλεξουμε την ποιοτητα και τους υποτιτλους.                                   
    Ταινιες online ξενες μεσω του popcorn time
    Κανωντας κλικ στο WATCH IT NOW ξεκιναει να φορτωνει.Μετα απο μερικα δευτερολεπτα μπορουμε να την απολαυσουμε στην οθονη του υπολογιστη μας.

    Πως να κατεβασω ταινιες απο το popcorn time


    Μπορουμε να κατεβασουμε ταινιες απο το popcorn time παρα πολυ απλα. Το μονο που χρειαζεται να κανουμε ειναι να βρουμε την ταινια και να την αφησουμε να φορτωσει. Μολις φορτωσει τελειως η ταινια εχει κατεβει και μπορουμε να την βρουμε στις ληψεις μας στο φακελο popcorn time.




    2 Σχόλια

    Νεότερη Παλαιότερη