Wireless Network Watcher δειτε ποιος σας κλεβει ιντερνετ

Εχετε αργη συνδεση και νομιζετε οτι καποιος σας κλεβει ιντερνετ; Τοτε το Wireless Network Watcher  ειναι για εσας. Σκαναρει το δικτυο σας και βρισκει ποιος αλλος εκτος απο εσας ειναι συνδεμενος σε αυτο και σας ρουφαει το ιντερνετ.
Ειναι παρα πολυ απλο προγραμμα μολις 311kb και απλο στην εγκατασταση, αφου το μονο που πρεπει να κανετε ειναι 4 κλικ στο next και ενα στο finish. 

Wireless Network Watcher δειτε ποιος σας κλεβει ιντερνετ

Οταν τελειωσει την εγκατασταση και πατησετε finish ανοιγει αυτοματα και σας δειχνει ολες τις συνδεμενες συσκευες με το ρουτερ σας.

Wireless Network Watcher δειτε ποιος σας κλεβει ιντερνετ

Το πιο λογικο ειναι πως και εσας οπως και σε μενα δειχνει 2 συσκευες. ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙΤΕ.
Η πρωτη ειναι το δικο σας ρουτερ και η δευτερη ειναι ο υπολογιστης σας. Αν εχετε 2 pc συνδεμενα λογικο ειναι να σας δειξει 3 συσκευες.

Αν ομως δειτε και αλλες αγνωστες συσκευες αυτο παει να πει πως καποιος αλλος ειναι συνδεμενος και θα πρεπει να αλλαξετε κωδικο στο wifi σας.  

Μπορειτε να το κατεβασετε απο το official site  πατωντας στο λινκ που φενεται στην παρακατω φωτο σημειωμενο με κιτρινο χρωμα.

Wireless Network Watcher

 ή το κατεβαζετε κατευθειαν απο αυτο το συνδεσμο http://www.nirsoft.net/utils/wnetwatcher_setup.exe που ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα.

Βεβαιως μπορειτε να του αλλαξετε την γλωσσα στα ελληνικα κατεβαζωντας αυτο το αρχειο
http://www.nirsoft.net/utils/trans/wnetwatcher_greek.zip . Τωρα θα πρεπει να το κανουμε αποσυμπιεση και να το νεο αρχειο να το παμε στο C:\Program Files\NirSoft\Wireless Network Watcher.
Με το που θα ξανα ανοιξουμε το προγραμμα θα ειναι στα ελληνικα.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη