Δημιουργία email δωρεάν σε 4 παρόχους

Με ενα email μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα σήμερα στο ίντερνετ. Μάλλον όχι, έκανα λάθος. Χωρίς  email δε μπορείτε να κάνετε τίποτα σήμερα στο ίντερνετ, ναι έτσι ακούγετε πιο σωστά.



    Υπάρχουν πάρα πολλά site τα οποία ζητάνε ένα email για να κάνετε εγγραφή, θέλετε facebook; πρέπει να έχετε email, μήπως twitter; πρέπει να φτιάξετε ιμειλ, μήπως θέλετε τραπεζικ;o λογαριασμό; και εδώ χρει;aζετε, θέλετε να φτιάξετε blog; θέλετε να κάνετε εγγραφή να κατεβάσετε ταινίες; πρέπει να έχετε ιμειλ. Γιαυτό πάμε να δο;yμε αναλυτικά τη δημιουργία email στους 4 γνωστότερους παρόχους.


    Δημιουργία λογαριασμού gmail


    Για να φτιάξουμε gmail πάμε στο google.gr και πάνω δεξιά πατάμε είσοδος

    πως φτιαχνω email
    Δημιουργια Gmail


    Στη καινουρια σελιδα που θα οδηγηθειτε πατηστε δημιουργια λογαριαμου κατω κατω

    πως φτιαχνω email
    Δημιουργια Gmail


    στην καινουρια σελιδα γραψτε τα στοιχεια σας. Το ονομα μπορειτε να το γραψετε στα ελληνικα ομως ακριβως απο κατω που λεει επιλεξτε ονομα χρηστη πρεπει να το γραψετε με λατινικους χαρακτηρες.
    Γραψτε 2 φορες εναν κωδικο προσβασης και πιο κατω την ημερομηνια γενησεως σας. Επιλεξτε και τι φυλο ειστε. 
    Τηλεφωνο δε χρειαζετε να βαλετε, Ουτε τρεχουσα διευθηνση ηλεκτρονικου ταχυδρομιου εφοσον δεν εχετε. Γραψτε και το νουμερακι στο κουτακι που σας εμφανιζεται, τικαρετε το κουτακι οτι συμφωνειτε με τους ορους και πατηστε επομενο βημα.

    Δημιουργια Email
    Δημιουργια Email


    στην επομενη οθονη μας ρωταει αν θελουμε να φτιαξουμε το δημοσιο προφιλ μας πατηστε οχι ευχαριστω αφου μπορειτε να το κανετε αργοτερα.

    πως φτιαχνω email
    Πως φτιαxνω email


    στην σελιδα καλωσορισματος πατηστε ξεκινηστε και πλεον καταφερατε να φτιαξετε το πρωτο σας email. για να δειτε τα ιμειλ σας πατηστε στη google πανω δεξια που λεει gmail.

    πως φτιαχνω email
    Πως φτιαxνω email

    Πως να φτιαξω λογαριασμο στο hotmail


    Καντε κλικ στο συνδεσμο εδω για να μεταφερθειτε αυτοματα στο hotmail. Καντε κλικ στο "δεν εχετε λογαριασμο microsoft εγγραφειτε τωρα"

    πως φτιαχνω email
    Δημιουργια Hotmail


    και εδω γραφουμε ονομα και επωνυμο στα ελληνικα αν θελετε γραψτε το στα λατινικα η γραψτε ψευδωνυμο και απο κατω γραψτε στα λατινικα το email που θελετε. Στο σημειο ατυτο να πω πως αν θελετε μπορει η διευθηνση ηλεκτρονικου ταχυδρομιου σας να τελειωνει σε outlook.com. Μπορειτε να το αλλαξετε πατωντας το τριγωνακι ακριβως διπλα. 

    Δύστε και τα υπόλοιπα στοιχεία προσέχοντας ο κωδικός να έχει μικρά και μεγάλα γράμματα και να είναι πάνω από 8 χαρακτήρες.  Τώρα όμως θα πρέπει να δώσετε τηλέφωνο αλλιώς δεν μπορείτε να προχωρήσετε.

    Για τον κωδικό επιβεβαίωσης που σας ζητάει (κάτι καλλικατζούρες δηλαδή) μπορείτε να τα γράψετε όλα με μικρά γράμματα.

    κάντε κλικ κάτω κάτω στο δημιουργία λογαριασμού και πλέον μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το hotmail σας

    Δημιουργία email στη Yahoo

    Για να φτιάξετε email στη yahoo κάντε κλικ εδώ πάνω δεξιά που λέει σύνδεση πατήστε εγγραφή.

    πως φτιαχνω email
    Yahoo email


    Δώστε τα απαραίτητα στοιχεία και ένα τηλέφωνο ίσως και ψεύτικο.

    πως φτιαχνω email
    yahoo email


    και πατήστε δημιουργία λογαριασμού. Στη νέα σελίδα γράψτε με προσοχή τις καλλικατζούρες και πατήστε υποβολή κωδικού.


    Πως φτιάχνω email στο Facebook.


    Ναι τώρα πια έχετε ιμειλ και από το Facebook. Αφού δημιουργήσουμε ένα ιμειλ με τους παραπάνω τρόπους μπαίνουμε στο προφίλ μας στο facebook και στις πληροφορίες μας δείχνει το email μας της μορφής  ονομα@facebook.com. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε παντού και τα ιμειλ έρχονται στα μηνύματα - άλλα.

    πως φτιαχνω email
    Facebook Email


    Δημοσίευση σχολίου

    Νεότερη Παλαιότερη