Πως αλλαζω προτυπο στο blogger.

Για να αλλαξετε το προτυπο σας ευκολα και γρηγορα δειτε το ολιγολεπτο βιντεακι που εχω φτιαξει.
Μεταβειτε στο youtube για να το παρακολουθησετε σε πληρη οθονη


Απο τις πρωτες ερωτησεις που κανει ενας νεος blogger οταν μπλεξει με το αθλημα ειναι πως αλλαζω προτυπο και πως προωθω την ιστοσελιδα μου.
Τα προτυπα που εχει ο blogger ειναι καλα απο μια αποψη αλλα δεν ειναι και τοσο ομορφα. Χρειαζονται αρκετη δουλεια για να γινουν πιο επαγγελματικα και ομορφα ωστε να προσελκυουν τον αναγνωστη. Πρεπει να εχουμε τις απαραιτητες γνωσεις ωστε να κανουμε επεξεργασια css και html ωστε να μπορεσουμε να τα φερουμε στα μετρα μας.

Αντι ομως να παιδεύεται καποιος να φτιαξει το προτυπο του μπορει να κατεβασει ενα ετοιμο και να το προσθεσει στο blog του. Μπορειτε να βρειτε αρκετα προτυπα με μια απλη αναζητηση με τον ορο blogger templates ή free blogger templates καi να το κατεβασετε. Λογικα θα ειναι σε συμπιεσμενο οποτε θα πρεπει να του κανετε αποσυμπιεση με το winrar.

δειτε κι αυτο : https://posftiaxnoblog.blogspot.com/2015/04/proothisi-istoselides.html


Αλλαγη προτυπου στο blog


Εφοσον εχουμε το αρχειο xml παμε στο πινακα ελεγχου του blogger και παταμε προτυπο και μετα πανω δεξια δημιουργια αντιγραφου ασφαλειας επαναφορα.

Πως αλλαζω προτυπο στο blogger.

Αμεσως μετα κανουμε κλικ στο επιλογη αρχειου. Βρισκουμε το αρχειο που αποσυμπιεσαμε και παταμε μεταφορτωση.

Πως αλλαζω προτυπο στο blogger.
περιμενουμε μερικα δευτερολεπτα και πλεον το προτυπο μας εχει αλλαξει.

Αν θελουμε να κανουμε αλλαγη και να βαλουμε ενα απο αυτα που εχει ο blogger τοτε το μονο που πρεπει να κανουμε ειναι να πατησουμε προτυπο και θα μας εμφανιστει μια λιστα με ετοιμα να τα προσθεσουμε με ενα κλικ. Περνωντας το ποντικι απο πανω και επιλεγοντας εφαρμογη στο ιστολογιο.

Πως αλλαζω προτυπο στο blogger.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη