Τα καλυτερα seo optimization online εργαλεια στο ιντερνετ

seo optimization tools
Γεια σας παιδια σε αυτο το αρθρο θα σας δειξω τα καλυτερα εργαλεια για να ελενχετε την υγεια του σαιτ σας.
Χρησιμοποιουνται ευρεως απο παρα πολλους επαγγελματιες  blogger και ιδιαιτερα στο εξωτερικο, απο ατομα τα οποια γραφουν στην αγγλικη γλωσσα και ο ανταγωνισμος ειναι τεραστιος και οχι σαν την ελληνικη που μεσα σε κλασματα δευτερολεπτου μπορεις να βγεις στην πρωτη σελιδα της google.

Γιατι για να πουμε την αληθεια αλλο ειναι να εχεις ας πουμε 500.000.000 ανταγωνιστες που ολοι σκοπευουν στις ιδιες λεξεις και αλλο να εχεις 20.000 ανταγωνιστες που σκοπευουν σε λεξεις ελληνικες.

Τα καλυτερα seo optimization online εργαλεια στο ιντερνετ



    Ολα seo optimization εργαλεια για τα οποια θα μιλησουμε σημερα ειναι free και θα μπορεσετε να ελενξετε τα προβληματα του σαιτ σας. Αν εχετε καποιο blog η σαιτ θα γνωριζετε πως το seo  ειναι η ψυχη ενος σαιτ και υπαρχουν πολλα εργαλεια στην αγορα τα οποια ειναι επι πληρωμης ομως τα καλητερα ειναι free και δεν τα χρησιμοποιουμε.

    Webmasters Tools της Google

    Στη πρωτη θεση ειναι τα webmasters tools της google. Το 99% των blogger τα χρησιμοποιει και αν καποιος ξερει να τα χρησιμοποιει τοτε δε χρειαζετε τιποτα αλλο. Πρεπει να τα χρησιμοποιουμε ολοι γιατι μας παρεχουν σωστες seo optimization στρατηγικες   τις οποιες αγαπαει η google
     Μερικες απο τις προηγμενες επιλογες που μας παρεχουν ειναι

    χαρτης ιστοτοπου
    Ερωτηματα αναζητησης
    Στατιστικά κίνησης
    Εσωτερικοι και εξωτερικοι συνδεσμοι

    Google Analytics

    Αλλο ενα δωρο της google πολυ σημαντικο με το οποιο μπορεις να ελενχεις τα στατιστικα κινησης του ιστολογιου- σαιτ και  απο ποια χωρα προερχονται οι επισκεπτες, Ακομα μπορεις να δεις σε πραγματικό χρόνο ποσοι υπαρχουν στο σαιτ σου και με ποιο ερωτημα εχουν ερθει.
     Μερικες απο τις προηγμενες επιλογες που μας παρεχουν ειναι,

    Επισκοπηση σε πραγματικο χρονο
    πηγες επισκεπτων
    αναφορες social media
    αληθινες εμφανισεις περιεχομενου
    ταχυτητα blog
    δειτε κι αυτο
    Πεντε tips για να κανουμε τις φωτο μας πιο φιλικες στις μηχανες αναζητησης

     Google keyword tool

    Αν και οι περισσοτεροι το χρησιμοποιουν λαθος ειναι το ποιο διαδεδομενο εργαλειο για να βρουμε λεξεις κλειδια για τους τιτλους των αρθρων μας.
    Μας παρεχει

    Κορυφαιες λεξεις κλειδια
    Κορυφαιες ιδεες λεξεων κλειδιων

    Seo quake

    Κορυφαιο εργαλειο με το οποιο μπορουμε να ελενξουμε αρκετα πραγματα σε ενα σαιτ απο τη στιγμη που ειναι εγκατεστημενο στον περιηγητη μας

    μπορουμε να ελενξουμε

    μετα περιγραφες
    page ranl
    alexa ranl
     Ευρετηρίαση
    Πυκνοτητα λεξεων κλειδιων
    και πολλα αλλα

    Woorank

    Δημοφιλες εργαλειο για σωστες τεχνικες seo εχει δημιουργηθει απο επαγγελματιες blogger, μπορουμε να ελενξουμε το σαιτ μας μονο μια φορα την ημερα και παλι μετα απο 24 ωρες. μας δινει αναλυτικη κατασταση για διαφορα προβληματα του σαιτ μας και πολλα αλλα.
    μερικα απο αυτα ειναι

     μετα περιγραφες
    ακολουθοι κοινωνικων δικτυων
    seo score
     ταχυτητα ιστοσελιδας
    λεξεις κλειδια
    και αλλα
    αυτα κατα τη γνωμη μου ειναι τα ποιο σημαντικα seo optimization εργαλεια τα οποια χρησιμοποιω κι εγω αλλα το πιο σημαντικο ειναι το πρωτο το webmasters tools. Οποιος μαθει αυτο το εργαλειο να το χρησιμοποιει σωστα θα βγαινει μπροστα παντα

    Δημοσίευση σχολίου

    Νεότερη Παλαιότερη