Πως να βαλουμε δυο διαφημισεις adsense στο τελος καθε Αρθρου

Καλησπερα αγαπητοι μου φιλοι. Σημερα θα δουμε πως μπορουμε να προσθεσουμε στο blogger blog ας δυο διαφιμησεις στο τελος καθε αναρτησης τη μια διπλα απο την αλλη. Το αποτελεσμα θα ειναι αυτο που βλεπετε στη παρακατω φωτο.

διαφημισεις adsens στο τελος καθε Αρθρου



Η διαδικασια που θα ακολουθησoυμε ειναι πολυ απλη και καθε φορα που θα κανετε μια αναρτηση στο τελος της θα υπαρχουν αυτοματα δυο διαφιμησεις η 300*250 η μια διπλα στην αλλη ετσι ωστε να μπορεσουμε να αυξησουμε τα κερδη μας στην adsense.

Θα πρεπει τωρα να παμε στο λογαριασμο μας στην adsense και να φτιαξουμε μια καινουρια ενοτητα διαφημισεων προσεχοντας να διαλεξουμε το μεγεθος 300x250.

διαφημισεις adsens στο τελος καθε Αρθρου

Τωρα πρεπει να μετατρεψουμε τον κωδικο αυτον σε απλο κειμενο. Για να το κανουμε αυτο πηγαiνουμε σε αυτην την αναρτηση Πως να βαλουμε adsense διαφημισεις μεσα στις αναρτησεις σε οποιο σημειο θελουμε  κανουμε επικολληση τον κωδικο και παταμε convert.

Παμε τωρα στο προτυπο μας και ψαχνουμε να βρουμε το παρακατω κωδικο
<data:post.body/>

λογικα θα υπαρχει αρκετες φορες αλλα εμεις χρειαζομαστε το τριτο που θα βρειτε. Αν δεν πιασει στο τριτο μπορειτε να δοκιμασετε στο δευτερο.

Αφου βρουμε το κωδικο απο πανω του βαζουμε αυτον


<b:if cond='data:blog.pageType == &quot;item&quot;'>
<table width="520" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0">
<tr>
<td width="250" style="padding: 5px;" align="center">
Κωδικος 1
</td>
<td width="250" style="padding: 5px;" align="left">
Κωδικος 2
</td>
</tr>
</table>
</b:if>

Αλλαζουμε τις 2 κοκκινες γραμμουλες με τον κωδικο που μετατρεψαμε πριν και αφου κανουμε προεπικοπηση προτυπου κανουμε αποθηκευση.
Τωρα λογικα ολα ειναι ετοιμα και οι διαφημισεις θα φαινονται οπως στο δικο μου blog. Ελπιζω να τα καταφερεται και για οποιοδηποτε προβλημα σας παρκαλω αφηστε μου ενα σχολιο.

2 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη