Προγραμματα επεξεργασιας και διαχωρισμου ηχου στα Linux

επεξεργασια ηχου στα linuxAudacity Kάνει όλη την καταγραφή και επεξεργασία που χρειάζομαι, και είναι πολύ πιο απλο και πιο γρήγορο στη χρήση από πολλά πληρωτεα προγραμματα. Το interface είναι εύκολο στη χρήση, σας επιτρέπει να προσθεσετε καποιο φιλιτρο στις φωτογραφιες σας τόσο εύκολα όσο και να το αφαιρέσετε.

Το πρόγραμμα μπορεί επίσης να καταγράψει ζωντανό ήχο, να μετατρέψει ταινίες και βιβλία σε ψηφιακές εγγραφές, να επεξεργαστεί διάφορα αρχεία ήχου, αποκοπή, αντιγραφή, ενωση, δυο ή περισσοτερων κομματιων ηχου. Μπορειτε επισης να αλλάξετε την ταχύτητα ή τον τόνο μιας ηχογράφησης.


επεξεργασια ηχου στα linux
Ocenaudio, Eιναι ένα γρήγορο, εύκολο στη χρήση και ισχυρό πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου. O χρηστης μπορει να κανει μοντάζ ήχου και αναλυση ηχου χωρίς επιπλοκές. Υποστηρίζει πολλαπλές μορφές αρχείων, σε πραγματικό χρόνο προεπισκοπηση και απεικονηση φασματογράμματος, αποτελέσματα με ένα κλικ και το χειρισμό μεγάλων αρχείων με ένα προηγμένο σύστημα διαχείρισης μνήμης.


επεξεργασια ηχου στα linux
Μp3splt-gtk Μπορειτε να κανετε διαχωρισμο mp3 και ogg αρχειων χωρίς καινουρια κωδικοποιηση, ενω ειναι σε θέση να εντοπίσει τα σημεία διαίρεσης μεταξύ των κομματιών μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της βάσης δεδομένων (CDDB ή FreeDB).




Εσεις γνωριζετε καποιο αλλο προγραμμα για επεξεργασια ηχου στα linux?

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη