Πεντε tips για να κανουμε τις φωτο μας πιο φιλικες στις μηχανες αναζητησης

Πεντε tips για να κανουμε τις φωτο μας πιο φιλικες στις μηχανες αναζητησης
Σε προηγουμενο αρθρο σας ειχα πει τα πιο βασικα  seo optimization tips για να μπορεσουμε να ανεβουμε στην αναζητηση δλδ να μπορει ο χρηστης ψαχνωντας στη google να βρισκει το δικο μας σαιτ για να εχουμε εμεις μεγαλυτερη επισκεψιμοτητα.

5 seo tips για το blog μας

Σημερα θα σας δειξω πως να κανουμε τις φωτογραφιες μας πιο ελκυστικες στη google ετσι ωστε να εμφανιζομαστε ψηλα
στη αναζητηση εικονων. Υπαρχουν πολοι webmasters οι οποιοι ψαχνουν για φωτογραφιες στο ιντερνετ οποτε γιατι να μη πεφτουν πανω στο δικο μας σαιτ

1) Χρησιμοποιηστε εικονες σχετικες με το περιεχομενο του αρθρου.
Οπως ειδατε αυτο το αρθρο εχει σχεση με το σεο οποτε κι εγω εβαλα μια εικονα σχετικη με αυτο ωστε οταν την δει αυτος που ψαχνει με τον ορο seo η οτιδηποτε αλλο να ερχεται στο δικο μας σαιτ

blogger-seo

2) Χρησιμοποιηστε παντα εικονες υψηλης ποιοτητας.
 Τα format εικονων που υπαρχουν ειναι JPG, PNG και GIF αλλα τι ειδους πρεπει να χρησιμοποιουμε εμεις?



Το PNG ειναι το πιο φιλικο απο ολα ειναι για ιστοσελιδες και στην αναζητηση  παιρνει τις πιο υψηλες καταταξεις απο ολα τα αλλα, ομως ειναι πιο μεγαλο απο το JPG οποτε καθυστερει το ανοιγμα του blog. Αυτο που πρεπει να κανουμε κατα τη γνωμη μου ειναι να χρησιμοποιουμε την κεντρικη εικονα της αναρτησης σε PNG και τις υπολοιπες σε JPG. Ετσι δε θα βαρενουμε το ιστολογιο μας και θα εχουμε και το αγαμημενο format της google.

blogger seo



3) Χρησιμοποιουμε παντα τις λεξεις κλειδια μας στην ονομασια της εικονας

Δηλαδη οταν κατεβαζουμε μια εικονα δεν την ονομαζουμε  656586.jpg  ουτε εικονα.Jpg αλλα παντα γραφουμε την λεξη κλειδι μας με λατινικους χαρακτηρες  δλδ  eikona.jpg πολυ σημαντικο αυτο μη το ξεχνατε.   Ακομα οταν οι λεξεις κλειδια μας ειναι δυο πχ  seo tips βαζουμε και μια παυλα αναμεσα τους (-)  γιατι αν βαλουμε κενο η google θα διαβαζει αλαμπουρνεζικα.

4) Παντα γραφουμε ενα κειμενο τιτλου


blogger seo


5) Ενα εναλακτικο κειμενο στις φωτογραφιες μας.
Τη στιγμη που εχουμε γραψει το αρθρο μας και ανεβαζουμε τη φωτο μας αν πατησουμε αριστερο κλικ πανω στη φωτο και επιλεξουμε ιδιοτητες μας εμφανιζει 2 κουτακια. Εκει πρεπει να βαλουμε τις λεξεις κλειδια μας. Αν περασετε το ποντικι πανω απο τις δικες μου φωτο   θα δειτε ενα τιτλο και κατω κατω θα δειτε το λινκ της φωταγραφιας.Αυτα για σημερα θα τα πουμε παλι σε επομενο αρθρο.



Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη